Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk röd himmel




Längtar bara hem.
Träden är mörka.
Tågfönster blänker.
Tankarna mal.

Hem av trappsteg,
vinden drar,
kanske vi två
bor kvar
nästa dag.

Ingenting är
vackert,
man måste hem.
Älskade, allt
faller

En mörk röd
himmel
ovanför.









Prosa av Lars Gullberg
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-12 10:32



Bookmark and Share


  Nanna X
Sorgvackra dikter fyllda av koncentrerad stämning!
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg