Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn utan mening





Minusgrader
plusgrader
naken hud
på is, på vatten.

Regn utan mening.
Is under
och under is
en hund utan ägare

Utanför
en ägare utan hund
och lite längre in
en människa


Tills skymning
tills natten
tills nästa dag




Prosa av Lars Gullberg
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-12 10:36



Bookmark and Share


  Viksten
En pärla till dikt
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg