Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömhjulet

 

Och,
När månen lyser
Ler jorden som ett barn

Dags,
Att tända ett ljus
Och vända på blad

Natten,
Skickar sina hälsningar
Lugn och ro skall du ha lilla du

Natten,
Snurrar på drömhjulet
Tills du vaknar och minns eller inte minns

Vilken,
Dröm kommer du att få?
Det får du vänta på

Tills,
Du vaknar och berättar
Du var någon annanstans i själen

Var det en mardröm?
Var det en ljuvlig dröm?
Eller det var bara en dröm?

Som tog dig djupt i det fria
Gav dig tillbaka den som stals från dig
Och gjorde dig till en värdig människa

Du ej ägde drömmen
Du ej kunde fly drömmen
Du var drömmen

Nattis… nattis… nattis
Och sov gott!
Lilla mej!

Naji!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-12-12 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP