Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lämnar mig

 

 

när du smeker min nacke ömt

jag små rysningar får

du är allt jag drömt

du lämnar osynliga spår

 

min kropp är din att äga

att smeka, leka, inta

vill du mig ska lägra

du får mig ej förinta

 

mina känslor starka är

visste ej så stort kunde bli

allt som finns är begär

en jublande eufori

 

om du lämnar mig

jag förintad blir

sorg blir evig

din jag förblir

 

om du lämnar mig

mitt hjärta förblöder

förgät mig ej

jag ju dig behöver

 

om du lämnar mig

jag finns inte ner

jag vandrar på annan stig

från himmelen jag ser

 

din vackra gestalt

du mitt namn viskar tyst

jag finns överallt

jag säger inte ett knyst

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-12 11:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärlekens vägar äro förunderliga
2018-12-12

  Kungskobran VIP
I ditt hjärta
ser jag sorg och smärta
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP