Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla - Haiku

 

 

vinter utan snö

är som kärlek utan kyss

ingen känsla alls




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-12 11:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
vinter utan snö
är som kärlek med kyss
ingen snö alls
2018-12-12

  Kungskobran VIP
Du fick min kyss
nu alldeles nyss
så om den var bra
sätt i gång och snöööa
2018-12-12

  Per Drysén
Sant om det inte är platonsk kärlek
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP