Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EQ

Jag hade 3 poäng på högskoleprovet, men 

jag är så glad trots det ty jag har en öppen, levande, vaken och blomstrande Själ!
Jag skrattar, dansar genom stan, kramas
med många varje dag, leker rymdstation,
spelar harpa! Jag älskar att va just jag.
(Det är inte jag som skrivit detta, det gjorde
min snällaste vän Ramona.)




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-12 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP