Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Rökridå

När du ser på mig så känner jag mig
vek
när jag älskar dig som aldrig förr
känner jag ett svek
från mig själv
jag undvek det till
sista sekund
kärlek och förtvivlan
jag är ute på en runda
och hitta en massa saker
jag fastna för att punda i
en osund kvalitet på ett
liv
jag känner mig någorlunda
lugn
men jag känner mig
tung
jag sätter mig ned för en stund
med mig själv
kanske hittar jag det ändå
du vet det jag fastnade för
eller så förlorar jag det
i en rökridå
jag vill inte gå
men något greppar tag om mig
och jag måste ändå
jag är så tom utanpå men
någonstans där inne så finns jag
jag är rädd och jag flår mig själv
snart finns jag inte längre
ett bakslag ännu en gång
bidrar med något slags välbehag
jag slår bort mina tankar om
en bättre balansgång
det angår inte mig längre
jag har ett sticksår
igen
ett bottenår
som splitter av glas
något som tas ifrån mig
jag vill vara i extas
men jag tar ett steg framåt igen
jag erkänner för mig själv
det spänner i mitt huvud
och jag säger adjö till mina ensamma vänner
jag drar ned persiennerna från min egna vy
jag lämnar och jag tvivlar
när jag reser mig upp och då jag försöker att
fly




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-12 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki