Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall visa alla mina smultronställen

Jag skall visa alla mina smultronställen
alla hemliga vrår där kantareller växer
Jag skall ta er med genom trånga smyghål till ankarvikar i skärgården
Till mina bästa orrspelsplatser och till berget där uven sitter dag
liksom till myrarna som hör tranor och sångsvanar ropa
och till haven där himlen speglar sig i sippor

Till alla dessa ställen skall jag föra er på den yttersta dagen
med ljungblomsdoft bland klipporna
surr från bin
sång från trast
och med suset från vindfyllda segel




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-12 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP