Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDSDOCKAN

dödsdockan dansar

med lättlurade män

hon vill ha makt för

där finns ju tryggheten

manipulerar

så hon kan nå sitt mål

jag exponerar

en front av äkta stål

 

ömka, tyck synd om

hon suger energi

som en vampyr

och kan aldrig låta bli

att demonstrera

den makt hon tror hon har

men jag parerar

med pansarhårt försvar

 

 

slughet från satan

som ivrigt hejar på

dödsdockans framfart

bland dunster som är blå

här är en varning

från en som varit med:

rätta ej in dig

i hennes dystra led!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/12 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=hfGh-gRzeWM

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-12-12 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, en kvinna här i trakterna.
Isebels ande.

Tack för kommentaren!
2018-12-12

    ej medlem längre
Kds Busch Thor?
2018-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Nej.
Inte Annie.
En annan person.
Tack för din kommentar.

Annie segrar på sin skönhet.
2018-12-12

  Kungskobran VIP
Annie Lööf så klart
hon dansar snart
in i parnassen
med bästa stassen
sen är hon dö
tack och adjö
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP