Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö för mig

Jag vill ha dig nära
Jag behöver dig
Var är du nu?
Säg att du bryr dig
Säg att du ser mig
Sista tiden har varit ett slagfält
Det går inte
Nej, det går inte
Se mig
Hör mig
Rör mig
Var finns du när jag behöver dig?
Stäng inte ditt hjärta utan öppna det för mig
Ingen älskar dig mer än jag
När du stänger ditt hjärta tror jag att du slutat älska mig
Låt mig få komma in i ditt hjärta igen

Gråt ut att du skulle dö för mig
Skrik att du skulle dö för mig
Berätta för mig hur du vill visa din kärlek
Det kommer alltid göra mest ont när du gör mig illa

Väggarna påminner mig om vad vi byggt upp
Det spelar roll för att ge oss chansen för ett bättre liv
Inget spel ,utan allvar
Två människor som gett ett löfte
Ett löfte som våra älskade också hört
Jag tar mig tillbaka till den platsen
Platsen där våra ord blev verklighet
Och där våra ord skulle eka för evigt i våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper