Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tid och rum

stress är inte bra 

koppla av 

en stund och läs dikter

rofylld känsla

i själen 

att lysas upp 

 

i tid och rum

 

för att hoppet skall spridas

 

för någon

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-12 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP