Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annars...

Vad bestod det allra
första livet på jorden av...
Den frågan fick barn i skolan...
En av dem svarade så här;
- Små organister!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2018-12-12 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt