Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bestämda steg mot verkligheten

Såg alla ord av oro
Rulla runt i min knytnäve
Magen vaktade varje steg
Vi ska inte börja om igen
Finns inte kärlek
Förälskelse är borta
Cirkulerar i ett minne
Som var fint
Och tack för mig
Nu går jag över
Och tack för dig
Vad underbart det känns
Att vara fri




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-12 18:27



Bookmark and Share


  aol
Kändes så rakt från hjärtat
2019-01-03

  Lars Hedlin
Bra och full av känsla med allt vad beslut innebär med mera!
2018-12-18

  Anya VIP
Jaa ibland måste man ta jobbiga beslut och gå vidare. Känns bra här. Känns som att beslutet var det bästa. Håller med Katten, inledningen är mycket bra.
2018-12-17

  ULJO
Att bli fri från en tragisk relation...........finns så mycket mera av livet.
2018-12-15

  KattenKin VIP
Härligt för diktarjaget
som jag önskar all lycka!
Bra text, gillar inledningen:

"Såg alla ord av oro
Rulla runt i min knytnäve"
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP