Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resning gäller!

Kan det vara så
Vi på knä för STORA, bör
resa oss upp då!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2018-12-12 18:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kan du utveckla det där, ordalydelse ställer för hjärnan till besvär, vad menar textens här penna, läsaren förstår sig ej på denna, läsaren undrar handlingen som begär?
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt