Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskriven dikt! Oskrivet blad!

Det är sant!
Sonen och hon, pratade om Vad ska man ersätta kaffe med?
(Utveckla denna dikt, tanke)




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-12 18:58



Bookmark and Share


  Birk Andersson
nyfödd
ett oskrivet blad
med namnförslag
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim