Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet det var..Resume..


I "Tidens Spel"

Återblick.

80-talet.

Det som skulle bli början på den ökända "Stalkaren" brottsbana hos ____ började med att den då unga men ack så mentalt sjuka kvinnan kopplade in sig på den unga "gangster" utbildade mannen, programmerade in en störning på honom, att fullfölja det brott som hennes mentalsjuka hjärna skapat att uträtta tillsammans med de personer hon lyckats manipulera, kvinnan tog en annans identitet hos ____en kvinna som inte kom tillbaka efter en anställningsintervju om ett arbete i deras reception. En kvinna som vars enda "brott" var att bli drogad av deras vatten och lurats i dess dimma skriva på ett papper som det var omöjligt för kvinnan läsa, det visade sig sedan vara en bok som hon beställt och den ville hon inte ha från dom.

En av deras män som var uppvuxen inom____berättade vad de kunde komma att uträtta, detta var upptakten till det spår som pågått sen 80-talet. Spåret som den utsatta kvinnan följt med i för visst är det väl så det fungerar. "-Låt tiden utvisa" sa den visa.

Nutid.

"-Nu skjuter vi av alla på listan" sa kvinnan ovanför.

-Ja, stalkaren tror hon ska få belöningen.

-Hon skriver ju boken, tror hon.

-Äch, vi skriver klart boken, själva..

-Hm, stalkaren ligger bakom P-mordet.

-Ska vi låta Åklagaren få henne?

-Ja, det är det bästa.

-Det kan fria, Petter (bara ett taget namn)

-Vi kan bevisa att hon använt "det stulna" från oss.

-Hur?

-Vi berättar bara hur vi brukar göra när vi styr andra.

-Fan, ska vi avslöja, uppkopplingen?

-Nä, nu vet jag inte hur vi ska göra..

-Ok, den äkta kvinnan är oskyldig.

-Den äkta har blivit utsatt för "kidnappning"
och uppkopplad, av en man som tillhör oss..

(Då hördes hjälprösten från där ovan..)

"-Är det du som är den mannen,
den som ska ge den sista kulan?"

(Undrar om han kan känna oss?)

-Jag vet inte vem jag ska välja?
Stalkaren eller den riktiga kvinnan.

(Ja, se där sitter han, sa den högre.)

-Och ser oss, det gör han, också.

-Det blir nog ingen rättegång..

-Nej, det här är ett så stort mål.

-Vi blir mätta bara av att se på.

-Ja, nog är det så alltid.

-Härligt att se dig igen, så kry..

-Hu, det var en hemsk tid..där på 80-talet.

-Hur i helvete kan de mörda dess förebild?

-För en mentalt sjuk kvinnas skull (-l+d=) skuld.

-Aha, hon har en stor skuld till____.

-Ja, kvinnan som stalkar den äkta kvinnans id.

-Nej, det blir inte bra..

"-Vi får ta om."

(Vilket djävla manus)







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 19:01



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Det här händer inte i verkligheten. Detta är bara en text från min bok "Mitt politiska intresse" en av de sämre texterna.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP