Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du är fantastisk älskade klokuggla..hoppas du fick något gott till fikat ! kram <3


Gryning Haiku klokuggla kram <3


Morgonsol målar

flödigt med skimrande streck

Gryningens palett




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 18:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jadå den var sen, somnade efter träningen..men hann massor före

2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP