Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god morgon älskade klokuggla kram <3


grattis ljusbärare på din dag



mitt i midnattsmörkrets tid
föddes du ljusets barn
känslan är tårar
av lycka
när jag följer varje linje i ditt ansikte
hur kan jag skriva känslan
skör som ett maskrosfjun svävar du
genom rymden
visste inte om
känslan
är det så när man levt smärtans väg
vandrat där i fotspåren

och slagregnet fallit
nästan varje dag och ångesten
du inte skulle leva över
blir livet aldrig ensammans mera

hur kan någon endaste göra dig illa
ofattbart

är lycklig, då du är hel










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 08:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du trollar orden ur rockärmen snabbt
som en magiker kram
2024-02-13

  morgonstjärna VIP
<3
2021-12-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP