Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktlekar


Fingrar på fel ställen
egentligen rätt men fel tillfälle
imorse
innan alla lekar
var jag villig på gränsen till
gränslös
sen pratade vi sex som om det var
barnlek
han gick från sexig och svår och mysig
till äcklig
jag kanske har växt upp till slut
slutat vara någon som nöjer sig med en natt i taget
han är bara så...
han är äldre men ett barn



Vi kör alla relationer i botten här
Sean kysser mig och sen är vi inte kompisar längre
Owen hör mig ha sex med någon annan
jag har inga som helst skyldigheter så länge jag är på vägen säger jag
skjuter upp ansvar till hemmavid
det är ju vara på lek, ändå
och alla lekar tar slut till slut







Fri vers av mögel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-12 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel