Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinka lilla stjärna...

I mörkret mellan stjärnorna
vad finns det där,
något som bär...

Eller är det sfäriska ridåer
som gömmer nå´t för oss...
Nå´n annan sorts bloss...

Som bara får bida sin tid...
Innan de kastas loss...

De har kanske en så´n speed
Så de, inte ens kan ses
med teleskop...

Men kommer man
stjärnorna nära
är det som att
titta in i ett
glittrande
underbart
strålande
kalejdoskop...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 20:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Enda sättet att se ett svart hål i en svart rymd tycks vara om ett vitt föremål tycks försvinna på sin väg mot okänt mål. Samtidigt står inte 'saker och ting' stilla i universum utan rusar 'fram' i snabb takt. Som om någon skulle rycka undran kikaren från ögonen i samma ögonblick någon såg in i den. Jaså, din text? Jo, ett kalejdoskop har en ju kikat in i. Det brukar vara ljusare där. Inga stavfel hittas nog i ett.
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt