Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration . Nattliga val av Viksten


Stå upp för den du är

Din väg var krokig och smal
har du haft några val?

Har andra styrt dit liv
till bråk och kiv ?

Nej tag ett kliv
till ett annat liv

Till grönskans och skönhetens dal
du har inget val

Stå upp för den du är
lova och svär




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-12 20:51



Bookmark and Share


  HelenaW
Härlig uppmaning, behöver man nog höra ibland..
2018-12-17

  KattenKin VIP
Fin text, att stå upp för sig själv och välja sina steg lite bättre framöver.
2018-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Om man inte är att lita på
får man ensam gå.
2018-12-13

  Fulbergarn
Ja men
annars
hittar man
ingen vän
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP