Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen II

vad vet du om hurdan clownen är
vem han är innanför masken

han spelar en roll, hans leende är inte på riktigt
hans jobb är att roa oss, att få oss att skratta

och vad bryr vi oss om hur clownen mår
om att för honom skrattet kanske fastnar i halsen

vi skrattar och så går vi vidare
vi är nöjda – han har gjort sitt jobb




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-15 12:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så slog han sin sista kaprifol ,stod på huvudet grät och gol.

Ur Clownen Jack av Nils Ferlin
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP