Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad V

våra allra bästa dagar
var nog de jag knappt minns
hur stolt du var över mig då
hur jag var din lille prins

jag tänker tillbaka
på de dagar när du fanns här
hur snabbt det blåste upp till storm
hur plötsligt vi slets isär

jag tänker på vad du gav mig
vad du för mig var –
nånting du gav mig var en saknad,
en saknad som stannat kvar

allt jag hade velat göra och säga
men då var det redan för sent
hur mycket vi inte borde ha sagt
men det var ju inte så illa ment

jag tänker på vad du gav mig
vad du lämnat kvar –
nånting du gav mig var en saknad,
en saknad som är allt jag har




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-22 15:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Du finns ändå kvar
i alla mina eviga dar
det kan ingen ta mig ifrån
det kommer innifrån


2018-12-22

  Språk, hjärna!
Fin!
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP