Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte.

"Forstätt, gå framåt"
skrek en mörk röst med en hård ton.

"Forsätt annars får ni spö."
Fyllde en annan i.

Jag ville varken ha spö eller gå framåt. Men det var dagar sedan min hjärna stängt ner. Det var dagar sedan jag tänkte själv.

Någon hade berättat för länge sedan om någon som trotsat.
Den låg ansikte ner i en grop någonstans efter väg.

Jag hasade sakta steg för steg. Inte för att jag ville utan för att rösterna skulle tystna. Det var enklare att bara lyda. Det gjorde för ont att tänka på att tänka.

Tänk inte på regnet
Tänk inte på smärtan
Tänk inte på hundarna
Tänk inte på vad som
hände dem som tänkte för högt

Helt enkelt tänk inte.

Jag hasade vidare, sakta. Men ändock framåt.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-12 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite