Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av allt

Nästan full av
Liv
Lust
Längtan och närhet

Men mitt sänke drog mig ner

Djupt

Bort ifrån den kontakt
Jag behövde
Som livet behövde

I alla fall mitt

Min rädsla blev överkomlig
Men sänkets fundament greppade
Outrett
Nästan helt tag i min
Enda boj

Den enda boj jag kunde greppa
Full av allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP