Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supermodellen sa till honom

Du kan inte tvinga mig att börja älska dig
För om du ska ha en chans att kunna fånga mitt intresse
måste du allt börja bjuda mera på dig själv
Vara riktigt generös ödmjuk och snäll
Vara en riktig gentleman
Och jag kan informera dig om att jag inte är billig i drift
Så risken finns väl att du måste börja jobba
i dubbla skift för att ha råd med mig
För som du kanske förstår så nöjer jag mig inte med
små potatis längre
Inte nu när jag vet om att jag kan få något så mycket mer
än så
Så hej och hå
Ska du få mig får du nog allt börja kämpa på...

Supermodellen sa till honom!

Ken Cassel
13/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel