Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den årliga må-bra-dagen!


TRETTONDE DECEMBER


Frihetens ögonblick
under gäckande lugn

Skuggorna ruva
när dagen är ung

Luciatåget skrider
så varligt fram

Tårar av glädje
tränger sig på

Tärnors spröda sång
vill tiden stanna

Själen den gungar
som många gånger förr

Ja, återigen, denna känsla
av evighetens vingslag





Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-13 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST