Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läcker så att det räcker

Åhhh, vad du är vacker
Kom så att jag får titta lite på dig
Kan du inte bara snurra ett varv så att jag för se
hur fin du är i din nya klänning
Ja, jag tror att jag håller på att bli lite kär i dig
för i mitt hjärta så har jag redan börjat få känning
För du är som ögongodis för mig

Åhhh, vad du är läcker
Men om jag ska ha en chans till en kärleksfull romans
med dig måste jag väl nog ha en fin bil
och en fet plånbok
Och kanske en egen herrgård med mycket skog
Tror du att det räcker
Täcker det verkligen upp allt det som du vill ha
om du får det av mig
Kommer du då kunna känna dig nöjd och glad

Fan vad jag tycker att du är smäcker
Så dig måste jag bara ha
För jag kan känna att jag bara smälter när jag tittar på dig
som om jag vore gjord av choklad
Ja, jag tycker att du är läcker så det räcker
Du gör mig så glad..

Ken Cassel
13/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-13 05:48



Bookmark and Share


  filosofian
gud vad fin, man blir lite kär bara genom att läsa den!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel