Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot den nya dagen


Likt en projektil

Vit som ett oskrivet blad
Ännu en morgon
du viker till en papperssvala
Att skjuta iväg över dagens
väntande himmel
Likt en projektil mot nya mål




Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-13 09:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart, livslust och livsglädje!
2018-12-13

    ej medlem längre
Vilken träffsäker bild!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP