Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans land

Lyckans land,
PARADISET
helvetet
Jorden,
väger mer än
ingenting,
så vi stannar.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-13 10:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En gång är vi här
2018-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Vi ÄR och måste göra allt vi kan för att livet skall bli så bra som möjligt.
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP