Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mig är den här dagen inget annat än den 13/12. Punkt slut.


LUCIFERIA

lucia är en hjontradition

så revoltera utan pardon

mot människoförgudningen i den

frigjord blir man blott av sanningen!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-12-13 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är mest en skönhetstävling och att ha något att roa sig med.
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP