Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkunnig!

Hippodrom med stor oreda!
Kan det till annat ord nå´n leda?
Ja, det är självklart
blev svaret i en fart
CIRKUS! Det visste ju vår Beda!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-13 12:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag trodde det var nåt med flodhästar
eller nåt hippt place där man festar
så jag gnider geniknoppen
och sen fattar ja galoppen
sen kommentarsfältet jag förpestar

2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt