Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusboll

det är väldigt mörkt numera
för de flesta men på olika sätt
sök ljusbollarna för frälsning




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-12-13 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader