Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkar varmt

Av Sorgen Upplyst dunkar varmt:
"I begynnelsen var EMPATIN!"
Den extremt överbetalda bankchefen som hade allt men ändå ingenting.
En arbetsnarkoman av högsta rang, skyhög på adrenalin och framgång.
Hennes tonåriga dotter skär sej själv med rakblad och lyssnar på Joy Division.
Dotterns så kallade pappa hade knullat runt med halva Cafe Opera och gick numera på amfetamin blandat med valium; ett alltmer förvirrat vrak med besöksförbud till Villan.
Av Längtan Upplyst dunkar varmt:
"I begynnelsen var ÖMHETEN!"
Bankchefen har Panikångest... Dottern dricker hembränt med Rohypnol och blöder
ur djupa sår. Hennes pappa har tagit livet av sej, kört in i en bergvägg.
Ångesten och kaoset som inte går att stänga ner längre. Förvirring. Gränspsykos.
Ambulanskvinnornas förfäran... Här är det kris. Flickan har barrikaderat sej på vinden och det osar brandrök. Hennes mamma ligger naken i fosterställning på poolens botten.
Av Kärleken Upplyst dunkar varmt:
"I beynnelsen var GLÄDJEN!"




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-13 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP