Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Signalfelet

Högtalaren på perrongen ljuder julaftonskvällen.
Kvinnan med guldlamébyxor lagade med silvertejp,
skrider långsamt mot utgången. Sveper sjalen om sig
och sin längtan.




Prosa (Novell) av Margit Grell
Läst 760 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-12-13 14:51



Bookmark and Share


    jesse james
Talande.../JJ.
2019-04-03

  BenGust VIP
Ingen lätt uppgift att få ihop det
på fyra rader.
2018-12-30

  Lars Hedlin
Väldigt bra skrivit!
2018-12-18

  Stisse
Du skapar bilder som sätter igång tankar. Stark bild med kombinationen guldlame' och silvertejp. Skört och utsatt.
2018-12-17

  Mats Edin VIP
Fin å skör dikt
2018-12-13

  Kungskobran VIP
Väcker tankar
2018-12-13

  Birk Andersson
spårfel
banarbetaren
slår en signal
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell