Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖGNVERKSTAN

Det är full bemanning,
dygnet om
i lögnens verkstad,
för att bekämpa sanningen.

Skulle sanningen få övertag
över lögnen,
går verkstan i konkurs,
och alla blir arbetslösa.

Lögnen har alltid visat sig
expansiv,
medan sanningen inte står
så högt i kurs.

Det är här man tillverkar
socker av salt.

Skulle sanningen uppdagas,
blev det kollektivt självmord.



*




Övriga genrer (Satir) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 503 gånger
Publicerad 2018-12-14 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP