Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cut cut cut

cut cut cut
jag ger faan
nytt blodprov
prova blod
blodprova
inte möta blicken
öka dosen
sänka gnistan
höja sängen
cut cut cut
jag ger faan
inte meningen
menar ingenting
hon sticker
jag stannar
tiden?
inte på min sida
affischen på väggen
livskvalitet i världsklass
världsklass alltså
cut cut cut
jag ger faan




Fri vers (Fri form) av Åstrand
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åstrand