Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick han klara strupen...

Hos flottbas blev läget vrångare
det talas om nå´n ute gångare...
Någon klart hörde
nå´n som gick och störde...
Det var ju sta´ns egen smörsångare...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-13 19:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hur långt bakom sig bör en lämna sitt bidrag? Om en nu dansar gatan fran då en sjunger är väl sången dröjande kvar bakom en, för vart konstfärdigt steg?
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt