Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har stundom lite för lätt att höra av oss till dem vi känner enbart när allt är åt helvete eller då vi känner oss ledsna för saker och ting ... Men hur är det med att höra av sig och berätta positiva saker och ting?


Det är rimligt att kunna förvänta sig ...

... att den som
säger sig vara ens vän
lyssnar när man behöver
någon som bryr sig om
då saker och ting
kanske inte är 
alldeles lätt att få grepp om ...

Men det är lika rimligt
för den som lyssnar
att kunna få förvänta sig
när allting ordnat sig igen
att den får höra av dig 
att du mår bra 
och att allt nu är 
så som du vill att det ska va ...

 

 

______________________________
Tidigare publicerad här i december 2012
bäst före datum saknas dock!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-13 20:00



Bookmark and Share


  Stisse
Ord som manar till eftertanke och sjunker in.
2018-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ord av vishet...mycket bra...
2018-12-15

  BenGust VIP
Så sant som sagt.
2018-12-15

  Kungskobran VIP
kloka ord
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP