Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagssushi

jag swishade dig till sushi
och bad dig komma upp på vinden
jag var nyvaken
och du hade hela morgonen varit på vift
ditt läppstift var halvt bortkysst
och slipsen på sned
jag hade klätt in mig i flera lager mascara
som inte kunde dölja skeppen under mina ögon

jag välte ut en inneboende från min omöblerade hjärna

du slog ut några tigrar från ditt bröst


under tystnad åt vi riset

ska jag ta ut soppåsen då jag går? frågade du




Fri vers av Virvelvinda
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-13 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sushi måste vi ha, bäst dock att sortera soporna INNAN vi sätter oss till bords
2018-12-29

  Lars Hedlin
En bra text med djup och beröring!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda