Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur då själv bedöma...

Goda råd kan ibland va´ dumma
doktor klämt på mina ben sen brumma...
- Hör på vad de vill
det bör du känna till...
- Går ej nu som innan är de stumma...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-12-13 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt