Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är illa ute nu...

-Ewa ditt broderi har gått överstyr
jag tror, att jag hemmet överger, jag flyr!
Så som du i ett håller på
när jag kom hem vad fick jag se då!
Att nu var parketten BONAD! REN TORTYR!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt