Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembernovell


Snart

Han ville inget annat än att ta sig fram.
Hans säck var full av det han så länge velat ge.
Kyrklockorna klingade energiskt.
Snart, snart är jag där, tänkte han...




Prosa (Novell) av Brood
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brood
Brood