Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tand!

Tidens tand!

Saker och ting vittrar sakta sönder
bleks med tiden.
Gravstenar där ingen lägger blommor längre
och namnen knappt läsbara.
Hus som varit ståtliga är nu förfallna
En gammal kvarn i vår by är borta
Fotografier på långt länge döda är blekta och gula av ålder
Allt vittrar sönder, bleknar och dör.
Historierna finnas kvar.
Det är tidens tand.




Fri vers av Tina79
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-14 02:06



Bookmark and Share


  peter markurth
Ser en spegelbild, gammal nu,
2019-05-12

  HerrGanz
Det här gillar jag. Det är melankoliskt vackert och på något sätt upplyftande att tiden faktiskt inte gör skillnad på oss människor. Men att historierna kan vara fyllda med liv.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79