Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sara Danius , 05 april 1962- 12 oktober 2019 // Sara Danius vid Nobelprisutdelningen i Konserthuset i Stockholm i december 2018. Arkivbild: Pontus Lundahl/TT.


AMATADORAGAINSTDOORMATS

amatadoragainstdoormats




Övriga genrer av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 950 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 07:55



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Bästa Annie,

Jag publicerar mitt svar på din privata fråga också här.

Sara Danius kan aldrig vara en av Pavlov´s dags, enligt min mening. Det är däremot de som springer "de kopplade hundarnas ärenden". Det är en koppling som jag gör med mina tidigare texter. Det är däremot Sara Danius opponenter som likställs med Pavlov´s hundar (alltså vilka som är betingade).

Det är en poetisk och skönlitterär tolkning som jag gör. Man ska inte ta det bokstavligt.

Allt gott,
Samuel
2018-12-20

  Annie b'larsson VIP
En ståtlig kvinna som jag beundrar väldigt mycket. Mod!

(Sara Danius, kom tillbaka till Akademien när det ordnat upp sig!)
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP