Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julestress

Stressad tomte deppar så
sökte tomtepsyket då
sa:” Jag orkar inte dela klapp ”
men snart hörs hans God Jul-rapp.
Skrattsalva man strukit på!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-14 08:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Stressad tomte fick stöd
i sin ned deppade nöd
tack vare dej
rapp uppåt, glad grej
kind i röd lysande glöd!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!



2018-12-14

  lodjuret/seglare VIP
En högst modern skröna, en som luft och mark säkert försköna, men av presenter det ej blir av, vem har råd med dylika krav, nej blott glatt humor hos grabb o böna!
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick