Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Kramp

All denna väntan på orden levandegör min otålighet, gestaltas av olust och leda. 
         Jag befarar att jag även denna natt inte får något skrivet.
         Likväl, trots min vånda, tar jag plats vid mitt skrivbord för att söka förmå mig själv att arbeta, men jag reser mig strax, oanat och bortom alla gängse tankar, för att klä ut mig i både mössa, rock och kängor.
         Ensam går jag sedan min väg - för att avsides vanka...bara av och an - i denna ordlösa, bistra midvinternatt …

© Björn Solum, december 2018

 

 

 




Prosa (Novell) av Björn Solum
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-17 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum