Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Den fattige poeten av Tomas Karlsson


Poetens resa

Poetens lott är svår
inte blir det bättre nästa år
vägen den är smal
inkomsten är skral.
Mitt skrivarliv var allt
även när jag svalt
Min resa den är kort
anden min far bort
men mina dikter dom finns kvar
för alla och envar





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-14 09:29



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Snyggt och berörande författat om författandet.
2018-12-16

  KattenKin VIP
Fint om poetens strapatser vid skrivbordet.
2018-12-15

  Fulbergarn
Poeter är vi alla
fina, fula och de balla
skriver och tvistar
med fina rim
samt överlistar
Jante nån gång ibland
2018-12-14

    Sefarge VIP
Så länge det finns
Rim o fason
Kan poetten leva
På sin Skrivpassion?
;)

2018-12-14

  Margit Grell
En fin reflektion!
2018-12-14

  Tomas Karlsson VIP
Jag tackar ödmjukast för det! :-)
2018-12-14

  Öknens Ros VIP
Fint om poetens vedermödor!
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP