Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Göteborg fanns en gång en fabrik som hette Tomten och gjorde skurmedlet Tomteskur och lemonadpulvret Tomtebrus som, hällt i vatten, brusade kraftigt. Billig läsk till alla barns, även min, förtjusning.


Julestress igen

Stressad tomte hörde sus 
trodde han fått tinnitus 
doktorn titta´i hans öra 
sa´:” Sjukskriva kan jag ej göra 
det är bara Tomtebrus!"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-14 10:22



Bookmark and Share


  aol
Hahaha kommer ihåg tomten ,tack för dessa rader,
2019-01-11

    Sefarge VIP
Glad i mössluvan?
;))

2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick