Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembernovell


Den lilla flickans längtan

Tiden tycks stå stilla för det lilla barnet som står vid fönstret

Hon väntar på att tomten ska komma med klappar till henne

Trots att hon i djupet av sitt hjärta vet

Det kommer inga presenter den här julen heller




Prosa (Kortnovell) av Maria Sundelin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-14 10:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2018-12-18

    snöö
Smärtsam om en verklighet som finns .
2018-12-16

  ULJO
Inga barn ska behöva lida någonsin och framförallt inte i juletid.
2018-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om den lilla flickan som hoppas få ett paket, men som blir besviken varje år.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP